درمان خانگی ریزش مو

درمان خانگی ریزش مو

درمان خانگی ریزش مو

درمان خانگی ریزش مو چیست؟ رشد مو به عوامل مختلفی از جمله مباحث ژنتیکی فرد بستگی دارد. برخی از داروهای خانگی ممکن است به رشد یا رشد مجدد مو کمک کنند. امروز قصد داریم در رابطه با درمان خانگی ریزش مو با شما صحبت کنیم.

این که آیا فردی در تلاش برای جلوگیری از ریزش مو یا تشویق رشد بیشتر است، دانستن نکاتی در مورد رژیم غذایی و نحوه درمان مو می تواند به او در رسیدن به هدف کمک کند.

با این حال، زمانی که ریزش مو به دلیل یک وضعیت پزشکی است، بهتر است در مورد درمان های مناسب با پزشک صحبت کنید.

درمان خانگی ریزش مو  که ممکن است رشد مو را تقویت کند

1. خوردن پروتئین بیشتر

خوردن غذاهای پر پروتئین مانند آجیل می تواند به رشد موهای جدید بدن کمک کند. بدن برای رشد موهای جدید به پروتئین نیاز دارد. ریزش مو می تواند به دلیل کمبود پروتئین باشد.

نمونه هایی از منابع پروتئینی سالم در رژیم غذایی عبارتند از:

لوبیا
تخم مرغ
ماهی
آجیل
گوشت لخم – گوشت کمچربی
دانه
نیاز روزانه یک فرد به پروتئین بر اساس میزان فعالیت بدنی و میزان توده عضلانی آنها متفاوت است.

2. افزایش مصرف آهن

آهن یکی دیگر از مواد مغذی مورد نیاز بدن برای رشد موهای سالم است. برخی از منابع غذایی آهن عبارتند از:

صدف ها
عدس
صدف
دانه کدو تنبل
اسفناج
لوبیا سفید
گوشت گاو
بوقلمون
بسیاری از تولیدکنندگان نیز غذاهای خود را با آهن غنی می کنند، به این معنی که به آنها آهن اضافه کرده اند. افرادی که گوشت نمی خورند 1.8 برابر بیشتر افرادی که گوشت می خورند به آهن نیاز دارند. این به این دلیل است که بدن منابع غیر حیوانی آهن را به خوبی جذب نمی کند.

درمان خانگی ریزش مو

درمان خانگی ریزش مو

3. آروماتراپی را امتحان کنید

نمونه هایی از گیاهانی که متخصصان آروماتراپی ممکن است برای تقویت رشد مو استفاده کنند عبارتند از:

چوب سدر
اسطوخودوس
رزماری
آویشن
تولسی

هنگام استفاده از روغن های ضروری روی پوست سر، مطمئن شوید که فقط چند قطره را با روغن های دیگر مانند روغن نارگیل یا روغن گردو مخلوط کنید. محققان همچنین بیان می کنند که استنشاق بوی این روغن ها ممکن است بر رشد مو تأثیر بگذارد.

تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا روغن های ضروری راه حل موثری برای رشد مو هستند فعلا انجام نشده است. برخی از افراد ممکن است هنگام استفاده از روغن‌ها واکنش‌های آلرژیک موضعی را تجربه کنند، بنابراین بهتر است 24 ساعت قبل از استفاده از این روغن ها روی کل سر، یک قسمت آزمایشی کوچک را امتحان کنید.

4. ماساژ دادن پوست سر

ماساژ پوست سر به تحریک جریان خون در پوست سر کمک می کند که می تواند به رشد مو کمک کند. یک مطالعه ژاپنی نشان داد که مردانی که پوست سر خود را به مدت 4 دقیقه در روز با دستگاه ماساژ پوست سر ماساژ می دهند، پس از 6 ماه موهایشان ضخیم تر است.

افراد می توانند از پدهای نوک انگشتان خود برای ماساژ پوست سر در دایره های ملایم استفاده کنند. دستگاه های ماساژ پوست سر نیز در داروخانه ها و به صورت آنلاین موجود است.

5. استفاده از روغن دانه کدو تنبل

مصرف روغن دانه کدو تنبل ممکن است رشد مو را افزایش دهد. نحققان یک مطالعه در سال 2014 به بررسی این موضوع پرداختند که آیا روغن دانه کدو تنبل می تواند به رشد مو کمک کند یا خیر.

آنها کشف کردند که مردانی که 400 میلی گرم روغن دانه کدو تنبل را به مدت 6 ماه مصرف می کنند، 40 درصد افزایش در تعداد موها را تجربه می کنند، در حالی که افرادی که باقی روغن ها را مصرف می کنند، تنها 10 درصد افزایش را تجربه می کنند.

همه مردان سابقه آلوپسی آندروژنیک یا طاسی با ریزش ارثی مردانه داشتند. آنها به طور همزمان مکمل های دیگری برای ریزش مو مصرف نمی کردند و رده سنی آنان بین 20 تا 65 سال سن بوده است.

6. گرفتن نخل اره
یک مطالعه 2 ساله به مدت دو سال نشان داد که مکمل با نخل اره ممکن است رشد مو را در مردان مبتلا به طاسی با الگوی مردانه افزایش دهد.

شرکت کنندگان در طول مدت مطالعه روزانه 320 میلی گرم نخل اره ای مصرف کردند.

پس از 2 سال، شرکت کنندگان رشد مو را عمدتاً در راس یا بالای و پشت سر تجربه کردند. این یک محل رایج برای لکه های طاسی در مردان است.

درمان خانگی ریزش مو

درمان خانگی ریزش مو

علل ریزش مو

بسیاری از افراد نازک شدن موی مرتبط با افزایش سن یا عوامل ارثی مردانه یا زنانه را تجربه می کنند. پزشکان معمولا آن دسته از ریزش مو را که به سن مربوط نمی شود به دو دسته عمده تقسیم کنند: ریزش موی با علت زخم و بدون زخم. به طور کلی، ریزش مویی که بخاطر ایجاد زخم در سر باشد دائمی است. نمونه هایی از علل ریزش موی زخم شامل آلوپسی اسکار است.

علل ریزش مو بدون زخم می تواند شامل آلوپسی یا ریزش سکه ای یا عوامل ارثی و اینا یا تلوژن افلوویوم باشد.

بعضی از ریزش های مو می تواند به علت وارد شدن شوک به بدن باشد و علل موقتی نیز داشته باشد. بعضی از این علل عبارتند از:

بارداری و به دنیا آوردن کودک
داشتن تب شدید
دریافت پروتئین ناکافی
تحت عمل جراحی بزرگ
داشتن یک بیماری مزمن شدید
مصرف برخی داروها مانند داروهای ضد افسردگی، مسدود کننده های بتا، مسدود کننده های کانال کلسیم یا رتینوئیدها

امیدواریم با این روش ها بتوانید مقداری از ریزش موهای خود را جبران کنید. پیشنهاد میکنیم که به مقاله مکمل ریزش مو هم سری بزنید تا بتوانید برخی از مکمل های مناسب ریزش موی خود را شناسایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *